Sponsors van Veteranen Deventer

(Klik op het logo voor de website)

Bultman Car Beauty Center in Deventer geeft op elke dinsdag tussen 9.00 - 12.00 uur op vertoon van de veteranenpas korting op een wasbeurt van de auto. Zo kost bijvoorbeeld een wasprogramma van € 15 i.c.m. de veteranenpas slechts € 10!   U vindt Bultman Car Beauty Center aan de Dortmundstraat 6 te Deventer.
Kijk voor meer info op: www.carbeautycentre.nl


(Klik op het logo voor de website)

Olav Boerkamp heeft de bestuursleden prachtig in mooie marineblauwe polo's gestoken. Met de veteranen V aan de voorzijde en het Veteranen Deventer logo aan de achterzijde, zien de teamleden er professioneel uit. U kunt uiteraard voor mooie design kleding terecht in de winkel van OLAV. U vind de winkel van OLAV aan de Kleine Overstraat 57 te Deventer
Kijk voor meer info op: www.olavboerkamp.nl


(Klik op het logo voor de website)

Café de Heeren is een prachtig café gelegen op de Brink in Deventer. Elke derde dinsdag van de maand mag Veteranen Deventer hier een Veteranencafé organiseren. Café de Heeren biedt op de desbetreffende avond 10% korting op vertoon van de Veteranenpas op uw rekening. Dit geldt voor zowel drankjes als het overheerlijke eten. Café de Heeren, Brink 72 te Deventer.
Kijk voor meer info of reserveer via: www.deheerenopdebrink.nl